Produsele achiziționate la distanță (online) de catre consumatori se pot returna conform dispozițiilor OUG 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului renuntarea la cumparare, respectiv returnarea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este respectata dacă produsele sunt trimise inapoi de cumparator in aceleasi conditii in care au fost livrate, fara urme de uzura sau deterioare a produsului sau a ambalajului/cutiei, fara sa fie purtate sau folosite, insotite de toate etichetele si de documentele fiscale transmise impreuna cu acestea.

Electronin.ro isi asuma garantia comerciala a produselor vandute de pana la 14 de zile lucratoare de la achizitionarea acestora.

Posibilitatea returnarii in baza dispozitiilor OUG 34/2014 este disponibila doar clientilor persoane fizice.

Conform OUG 34/2014 consumatorul poarta raspunderea pentru orice eventuala diminuare a valorii produselor, daca in urma verificarii conformitatii, proprietatilor si functionalitatii produselor se dovedeste ca aceasta devalorizare a fost cauzata de manipularea necorespunzatoare de catre acesta sau daca nu este insotit de accesoriile, cutia si etichetele originale (acestea facand corp comun cu produsul achizitionat). Nu indepartati etichetele produsului si nu aruncati sau deteriorati cutia acestuia decat daca ati hotarat sa il pastrati.  

In cazul returului fara ambalaj si accesorii, acesta nu mai poate fi pus in vanzare la pretul la care a fost vandut catre tine, caz in care diminuarea de valoare in procent de [.]% din pretul de achizitie va fi suportat de catre tine. Suma reprezentand valoarea de diminuare va fi retinuta din pretul platit pentru acesta, consumatorului urmand sa-i fie returnata doar diferenta.

RETURNAREA PRODUSELOR

In cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe dintre produsele achiziționate, Electronin Invest  îți garantează rambursarea banilor. Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de 14 (paisprezece) zile lucrătoare de la data primirii produselor retur intr-unul din magazinele specificate, conform celor de mai jos.

Produsele pot fi returnate prin curier (la adresele de mai jos) sau personal numai in magazinele din care au fost expediate produsele. 

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client/cumparator.

Costul transportului se suporta de catre vanzator, respectiv de catre Electronin Invest doar în cazurile în care produsul returnat prezintă defecte din fabricatie sau produsul livrat, din eroare, nu era cel din comandă.

Pentru a beneficia de dreptul de retur, respectiv de retragerea din contract, trebuie să completezi Formularul de Retur pe care l-ai primit împreună cu produsele în coletul trimis de Electronin Invest sau să folosești exemplarul de pe site.

ADRESA DE RETURNARE 

Adresa unde trebuie returnate produsele este mentionata pe AWB-ul primit împreună cu coletul. Fiindca livrarea se face din mai multe locații/magazine Electronin Invest (în funcție de stoc), produsele returnate trebuie să ajungă în locația din care au fost comandate, indiferent daca sunt returnate in mod direct de catre client sau sunt trimise cu curierul catre magazinul/magazinele din care au fost livrate

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Adresa:

Str. Tabacariei, nr.16, sat Geamana, comuna Bradu, Judetul Arges, cod postal:117141

Nr. Telefon: 0786879578

PRODUSE CE NU POT FI RETURNATE

Următoarele categorii de produse nu se pot returna:

  1.    produse ce prezintă urme de purtare (conform OUG 34/20014 purtati raspunderea pentru diminuarea valorii produsului daca ati verificat conformitatea acestuia intr-un mod necorespunzator.
  2.    produse ce nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă.

CONDITII DE RETURNARE

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii etc.

Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.

In situatia in care produsul primit prezinta defecte, te rugam sa consulti sectiunea dedicate Garantiei aferente produselor noastre si sa prezinti produsul in magazinul din care a fost achizitionat in vederea solicitarii garantiei. Daca nu va puteti deplasa la magazinul unde a avut loc achizitia, va rugam sa ne contactati la adresa de email comanda@electronin.ro

Atentie! Citeste si conditiile de acordare/anulare a garantiei produselor pe pagina oricarui produs.

 

RETURNAREA CONTRAVALORII PRODUSELOR

In cazul în care dorești să returnezi unul sau mai multe dintre produsele achiziționate, Electronin Invest îți garantează rambursarea banilor.

Costul de transport initial nu se returneaza decat in cazurile in care vi s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform; daca va regasiti in unul din aceste cazuri mentionate va recomandam sa ne contactati imediat prin email la comanda@electronin.ro atasand si poze relevante cu problema constatata. Costul de transport pentru retur este suportat de noi numai in cazurile mentionate in acest paragraf (daca s-a livrat un produs diferit, incomplet sau neconform).

Rambursarea banilor se va face doar prin transfer bancar, în termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data primirii produselor retur intr-unul din magazinele/depozitele specificate in formularul de retur primit la receptionarea produselor sau de la data notificarii la adresa de email de contact comanda@electronin.ro

Produsele pot fi returnate prin orice firma de curierat. A NU SE RETURNA PRIN POSTA! 

SCHIMBAREA PRODUSELOR

În cazul în care dorești să schimbi produsul datorită nepotrivirii de mărime sau alte motive personale, mentionăm faptul că taxa de transport va fi achitată de tine indiferent de firma de curierat. Ne poti contacta la numarul de telefon 0786879578 pentru a te ajuta cu solicitarea curierului la un cost preferential ca și client Electronin Invest. In conditiile in care comanda va este livrata din locatii diferite, avem rugamintea sa ne contactati pentru a va ajuta cu returnarea acesteia.

În cazul în care dorești să schimbi produsul cu unul avand o marime sau o culoare diferita ori cu un alt produs diferit, te rugam sa ne contactezi in prealabil pe adresa de mail comanda@electronin.ro unde vei specifica numarul comenzii, numele pe care s-a facut comanda si produsul pe care il doresti la schimb si noi te vom indruma cu privire la adresa unde trebuie sa trimiti produsele. Expedierea produsului solicitat se face in termen de 14 de zile calendaristice de la receptionarea produsului initial. Daca modelul ales nu este pe stoc, iti putem restitui contravaloarea produsului returnat sau iti poți alege altul cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre tine sau restituirea lor de catre noi.

Solicitarea va fi procesata intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului initial.

CONDITII DE RETURNARE

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii etc.

Nu uita să completezi formularul de retur cu toate datele menționate.

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie comerciala si garantie legala de conformitate conform prevederilor legale in vigoare.